Oklahoma here I come!

Snart smället det! Imorgon klockan 10:15 lyfter mitt plan mot Chicago där jag sedan hoppar på nästa flyg som tar mig till slutdestinationen Tulsa!

Förhoppningsvis går allt bra och jag tar mig fram helskinnad och utan att drabbas av förseningar. Väskan står redo i hallen, ett antal kilo lättare än senast jag reste till det stora landet i väst. Fattar fortfarande inte att jag åker till USA och Oklahoma imorgon, helt galet underbart!!! :)

OKLAHOMA HERE I COME! :)


It's getting closer!

Idag är det precis 3 veckor kvar tills jag står på oklahomisk mark igen (behöver jag säga hur excited jag är?). Inresetillståndet är fixat, flygbiljetterna ligger i en låda och väntar och jag är mer än redo. Jag kommer ha några hektiska veckor framför mig nu, om 1,5 vecka åker jag till Tyskland med skolan där jag ska bo hos en tysk tjej i en vecka för att sedan vara hemma i Sverige i tre dagar då jag ska hinna skriva högskoleprovet och packa om för att sedan hoppa på nästa plan till USA. 

Till sist vill jag tipsa alla andra utbytesstudenter där ute, nya som gamla om en superbra sida som Oscar har fixat till jättebra, exchangestudentworld.com. En internationell version av det omtyckta utbytesstudent.se, där iallfall jag var en flitig besökare under min tid som utbytesstudent.

RSS 2.0