Slumber party & Shopping

 

Ska försöka ge en liten återblick av det som hänt nu de senaste dagarna, jag har fullt upp hela tiden och njuter av varje dag här :)

Fredag:
Eftersom att det knappt har snöat någonting i Oklahoma i år och inga snow days har behövts användas (till skillnad från förra året) fick alla på OHS en 4-dagars långhelg lagom till påsk.

Fredagsmorgonen började med att jag och Emily hade sister time, tittade på nya Footloose och bara myste. Later on åkte vi till skolan där vi mötte Tia och Rachael för att sedan åka vidare ut över åkrarna/prärien till Chelsea där Brodie bor.

Väl framme bytte vi bilar och åkte och käkade på Bowlin' Springs som är ett tvättäkta litet cowboy-hak med 3 rätter på menyn. Eller ja rätter, det var mackor med fried chicken, smoked brisket eller något annat på som kom inlindade i hushållspapper och med a bowl of beans as a side till den som ville.

Resten av kvällen spenderades hemma hos Brodie och hennes ursöta lilla mini-plutt till valp som bara var 3 veckor gammal. Dagen och kvällen kan sammanfattas som ett slumber party när det är som bäst :)

 

 

Lördag:

Vårt slumber party fortsatte all night long så det var några trötta tjejer som vaknade på morgonen. När jag och Em blivit avsläppta här hemma hann vi med att chilla en liten stund innan vi åkte med Carolyn in till Owasso på en liten shopping-trip.


Jag köpte ett par jeans, skor, en klänning och lite andra grejer. Ett dricka-paus-stopp är alltid obligatoriskt på våra shoppingrundor och så även denna gång, strawberry lemonade från McD var mums efter att ha sprungit runt i affärer :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0