My last day in Oklahoma

Min vistelse i världens bästa stat Oklahoma närmar sig sitt slut och imorgon kl 09:50 lyfter mitt plan. Det blir konstigt att bara sticka igen för det känns verkligen som att jag varit här för alltid.

My last day was wonderful though! Åkte till skolan och mötte Brodie och Mariah på förmiddagen, tjejerna var söta och gav mig några presenter och sen åkte vi till Owasso och åt lunch på Ron's följt av ice coffe på McD. Jag följde med på lektionerna i skolan på eftermiddagen och sa "see you soon" till alla (not goodbye 'cause that means you ain't gonna see each other again).

Emily och jag lyckades missa bussen hem så vi bestämde oss att för första gången någonsin försöka gå hem. Det är nog ca 6 km så det är inte jättelångt men det är inte superkul att gå efter highway 169 med stora trucks som fräser förbi hela tiden. Vi kom ungefär halvvägs sedan fick Em nog och ringde efter skjuts.

MacKenzie kom förbi nu på kvällen med skittles and a salt n' pepper shaker som ser ut som en hamburgare, jättesöt! :) I will sure miss my Okies, can't wait to come back! <3

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0