Last day of High School

Idag gick jag min sista dag någonsin på Oologah High School! Allt är bara ledsamt och sorgligt just nu, förstår nog inte att jag aldrig med kommer öppna mitt skåp, äta lunch i cafeterian, hänga i the commons area, sitta i klassrummen eller traffa många av alla här igen. Aldrig igen!!

Det började bli sorgligt redan igår för de har sista två dagarna är testing days (jag har inga riktiga prov men iaf) sa igår hade vi bara 1st, 2nd och 3rd hour och idag 4th, 5th och 6th hour. Igår var det alltså sista gången jag hade Vocal Music, Algebra II och English III... Jag sitter vid världens bästa tjejbord pa matten och när vi förstod att vi aldrig mer kommer sitta där tillsammans igen bröt Brodie och jag ihop litegrann. Mrs Salt kom också med tårar i ögonen och var med och kramades i våran hög.

Audrey, Brodie, Josefin, Kassidy, Rachael & Tia


Me & Mrs Salt


Liiiiiiiilla Brodie ;)


Idag, den officiellt sista skoldagen på OHS har jag gått med tårar i ögonen mest hela tiden. Schemat är ju knäppt nu så dagen började med Career som vanligtvis är 4th hour. Vi tittade på "The Blind Side" (jättebra film som jag sett ca 500 gånger under mitt år här, har ni inte sett den har ni missat något!) sa långt var allt lugnt. På US History höll alla sina korta tal om en historisk person som man ville flytta till ett helt annat historiskt event (I moved George Washington to the bombing of Pearl Harbor). Alla lektioner är förlängda till 90 min istället för 50 min, det gick fort att hålla våra presentationer så det blev mycket tid över av lektionen. Mr Short tackade alla for ett bra skolår som också var hans första år som lärare som ny college graduate. Sedan utan förvarning vände han sig till mig och sa hur stolt han var över sin livs första exchange student, hur mycket jag tillfört klassen, hur ironiskt det var att jag kunde mer om american history än många amerikaner och att jag satt ribban högt for kommande utbytesstudenter. Han pratade länge och sedan började hela klassen applådera, och ja ni gissade rätt, såklart började jag gråta igen! Oh well, det är väl inte så konstigt egentligen! Sedan kom alla mina tjejer fram och vi pratade om en massa andra saker och åt japanska chokladkex för att slippa vara deppiga.


Världens bästa tjejer på US History :)
Ashley, Kenzie, Josefin, Hannah, Whitney, Taylor och Bianca längst fram


Mr Short and me


Som sista lektion hade jag 1,5 timmars flex. Den tiden gick åt till att tömma skåpet och leta på flera som jag ville skulle skriva i min bok. Först hade jag tänkt att alla skulle skriva i min yearbook men den kommer inte förrän i höst så nu har jag en annan bok fylld med hälsningar från många härifrån. Räknade precis, tror att det är 76 personer hittills som skrivit, det blir verkligen jättekul att ha kvar som ett minne från OHS. Jag har gett lite svenska presenter till lärarna och några kompisar idag, minidalahästar och Sverigetröjor som var väldigt uppskattat!! 

Nu har jag alltså SOMMARLOV, det är såklart jätteskönt med ledighet men det känns riktigt, riktigt sorgligt att jag aldrig mer kommer gå på Oologah High School, men i hjärtat kommer jag alltid vara en MUSTANG!

Brodie i sin Sverigetröja :)Kommentarer
Postat av: Linn Ternsjö

Åååh- man blir nästan lite rörd själv när man läser det här! Tror du att det finns någon chans du kommer åka tilbaks någon gång eller kanske någon hälsar på dig i Sverige? Ska du Åka hem m familjen? KRAM!

2011-05-21 @ 13:04:59
URL: http://linnternsjo.wordpress.com
Postat av: Annika - mot Oklahoma

Åh vad mysigt och sorgset på samma gång. Härligt att du verkar ha haft det bästa utbytesåret man kan ha i alla fall!Jag är så glad att jag har mitt framför mig men vet att det kommer en sån här hejdå-dag för mig sen också.Skönt att det är så lätt att fortsätta hålla kontakten med alla tack vare facebook nu i alla fall :)2011-05-21 @ 22:58:03
URL: http://ensvenskaioklahoma.wordpress.com
Postat av: Evalena

Haha, vad kul att se mr Short! Han har du ju skrivit om många gånger här i bloggen och jag har sett framför mig en liten kul gråhårig farbror med rufsigt grått hår, ca 60 år. Så ser han ut som en klasskompis till er nästan! s

2011-05-21 @ 23:05:07
URL: http://www.mollyholic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0