D-Day!

Torsdagen började bra, på bussen spelades Mandi Diao's låt Gloria (heja Borlänge!) och när vi svängde in på skolområdet var det en rolig syn som mötte oss. HELA skolan och ALLA träd var inlindade i toapapper, den amerikanska flaggan var utbytt mot en där det stod "seniors '11" och alla dörrar var srayade med samma sak. Förstod direkt att det var årets senior prank! Det är tradition att alla seniors gör något bus på skolan för att bli ihågkomna för alltid.

En annan tradition i Oologah är att alla snälla barn (som inte fått kvarsittning eller varningar och grejer) får en D-Day (Dicipline free day) som belöning. Vi blev released efter 1st hour och gick då till aulan där det var ett awards assembly och en massa stipendier delades ut till årets seniors. Det var galna summor som delades ut och Mr Shoernick (rektorn) berättade att alla scholarships tillsammans var värda över 2,2 miljoner DOLLAR!! Det var alltså bara stipendier till Oologah's seniors!! När Kevin fick sitt på 800 000 dollar höll jag på att smälla av, det var då inte illa. Shoernick hade också satt ihop ett långt bildspel med bilder från hela skolåret, när jag såg allt det och tänkte tillbaka på tiden här blev jag alldeles tårögd, jag har en enda liten vecka kvar i skolan.... När det var över fick alla snälla barn visa upp sina guldbiljett och gå på grillfest i the ag-building. Mängder av hamburgare grillades och serverades och det var trevligt. Resten av dagen kunde man välja mellan att titta på film, olika sporter och lekar eller simma i poolen (med kläder på för det är inappropriate att ha badkläder i skolan). Jag spelade först basket med Taylor och pojkarna, sedan tittade jag på film med Brittany, Baylee och Rachael. En riktigt mysdag i skolan :)

Efter skolan åkte jag och Rachael till Hobby Lobby i Owasso och köpte bokstäver, färg och rosetter till powder puff-tröjorna vi ska göra. Vi ska skriva smeknamn på ryggen och jag bestämde mig för mitt amerikanska nickname Josie. Kommer bli så tjusigt så! ;)

Senior Prank, det såg mycket värre ut i verkligheten!
Kommentarer
Postat av: Linn Ternsjö

låter så roligt med en D-day! Tiden i Oologah måste ha gått förbi så snabbt. När kommer din familj? och vad är förresten meningen med att ha en pool om det är inappropriate att ha badkläder?

Ha det bra!

2011-05-14 @ 11:26:17
URL: http://linnternsjo.wordpress.com
Postat av: Annika - mot Oklahoma

Åh de verkar ha så mycket roligare som händer i sina skolor. De är många år barnsligare än svenska ungdomar men verkar ha betydligt roligare.Nej, tornados är förstås inte kul när det är på allvar. Men som svensk förstår man ju knappt det där med extremt väder och naturkatastrofer. Tipsen med madrassen tror jag är jättebra! Badkaret står ju ofta stadigt och med madrassen har man skydd mot saker som kan ramla över en. Det funkar säkert bra vid jordbävningar också! Hur ofta drabbas dem av tornados egentligen? Varje år?

2011-05-14 @ 13:19:15
URL: http://ensvenskaioklahoma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0