Brodie!

Nu har jag sagt hejdå till sötaste Brodie, eller nej vi bestämde att det var "see you soon again" och inte goodbye. Brodie och Tucker bjöd ut mig på middag, vi käkade mexican på El Tequila som var riktigt mumsigt. Därefter åkte vi i Tuckers JÄTTESTORA truck (nästan så att jag hade behövt en stege för att klättra upp) till bion. Vi ville se Soul Surfer som precis var på väg att börja så det blev att springa till rätt salong. Filmen var riktigt bra och handlade om en surfartjej som förlorade ena armen i en hajattack, det är baserat på Bethany Hamiltons liv och är alltså en verklig händelse. Det var länge sedan den filmen kom ut men jag kan helt klart rekommendera den, en av mina nya favoriter!

Brodie åker till Texas snart och jag hinner åka hem till Sverige innan hon kommer tillbaka. Det var troligtvis sista gången vi sågs idag och vi kramades i säkert 10 minuter, tårarna rann på oss båda och vi bestämde att vi SKA ses snart igen. Hon gav mig ett jättefint halsband som det står "sisters by heart" på i lila, hon har ett likadant fast i blått så att vi alltid ska ha en del av varandra med oss. Jag fick också ett gulligt brev och en skiva med alla "våra" låtar som vi har minnen till från året som gått, det är bland annat låtar som spelades på prom, på alla football games, pep rallys och låtar som bara är 100% Oklahoma. Så omtänksamt av henne och jag är så tacksam över att jag har en sådan vän som henne här, vi blev kompisar nästan med en gång och det var henne jag följde med till rodeon någon vecka efter att jag kommit hit. Min lilla cowgirl-kompis :)

Tidigt imorgon åker min Okiebuddie Lisa hem till Sverige igen. Det betyder att det snart är dags för mig :( Tycker att det var dumt och lite konstigt att vi inte fick åka hem samtidigt, vi åkte ju hit på samma plan och slutade skolan nästan samtidigt! Men men, trevlig hemresa bästa okiebuddie, akta dig för tornados och askmoln! :)

Brodie & Josefin


Tucker & Brodie


Sisters by heart!


Kommentarer
Postat av: Annika - mot Oklahoma

Jag är redo för Oklahoma! Enda problemet nu är att fixa boende direkt från Sverige. Måste skriva på massa hyreskontrakt och skicka iväg en del pengar i förskott över Atlanten och det känns lite läskigt. Jag hoppas bara att jag kan lita på de där borta sen när jag väl kommer dit så jag inte blir utan boende :)Packa ska bli så roligt! Jag är bara borta halva din tid så jag kanske inte hinner samla på mig riktigt lika mycket saker även om jag tänkte shoppa järnet ;)Hoppas du får riktigt bra sista dagar nu!

2011-05-26 @ 09:59:03
URL: http://ensvenskaioklahoma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0