Sjuk...

Jag är sjuk, influensa 2.0 har flyttat in hos mig och det är inte kul alls. Feber, förkyld, halsont + hosta, ja jag tycker lite synd om mig själv haha! Som ni förstår så har jag varit hemma från skolan både igår och idag. Troligtvis går jag imorgon, tror inte att jag kommer vara frisk men vill inte missa 3 dagar av EOI Practice så det är bara att ta några tylenol, teraflue och bita ihop. Nu ska jag titta på film och försöka somna igen!

Över 10 000 svenskar, wohoo keep reading :)


Kommentarer
Postat av: Evalena

Krya på dig!!!

2011-04-27 @ 21:03:43
URL: http://www.mollyholic.se
Postat av: Emelie

Krya på dig Josefin!! :) <3

2011-04-27 @ 21:03:58
Postat av: Anonym

Men usch vad jobbigt! :( Krya på dig :)<3

2011-04-28 @ 10:16:55
Postat av: Annika - mot Oklahoma

Usch så trist att vara sjuk - hoppas du blir frisk snart! Har du besökt Oklahoma City något under ditt år? Hur är den staden i så fall? Jag har förstått att du bor rätt nära Tulsa också som man hört talas om men inte vet så mycket om. Är det en stor stad?Dessutom är jag nyfiken på hur du lyckas ta dig fram utan bil? Jag har förstått det som att Oklahoma är precis som större delarna av USA; uppbyggt efter bilen och med stora avstånd överallt.

2011-04-28 @ 11:57:57
URL: http://ensvenskaioklahoma.wordpress.com
Postat av: Lisa

BLI FRISK BASTA OKIE-BUDDIE!!!!! <3

2011-04-29 @ 03:59:58
URL: http://lisasusa.blogg.se/
Postat av: Annika - mot Oklahoma

Börjar du friskna till nu? :)Jag förstår att du saknar bil. Helt sjukt hur amerikanska städer är uppbyggda. Förutom typ New York så saknar ju alla deras städer stadskärnor så som de europeiska gör. Och om det väl finns kollektivtrafik så är det inte fint att åka dem. När vi tog oss runt i LA med buss och tunnelbana blev vi helt utstirrade för att det var så lustigt att vita människor tog bussen och de vita amerikaner vi hade runt omkring oss kunde inte förstå hur man kunde åka med de "farliga" bussarna.I Norman ska det tydligen gå bussar som är gratis för oss studenter. Buss från studentboendet till campus går hela tiden och de andra bussarna vet jag inte riktigt hur de går. En kille som är iväg som utbytesstudent nu sa dock att man är rätt beroende av bil ändå. Men alla amerikanare har ju som sagt bil så man får haka på när de ska till affären eller shoppa :)Hjälp vad varmt! Jag är beredd. Man förstår varför det finns pool överallt! Jag har Oklahoma Citys väder i mobilen som uppdateras hela dagarna så jag har förstått det annorlunda mot Sverige. En dagen minusgrader och nästa kan det vara sommarvarmt verkar det som?

2011-04-29 @ 09:50:36
URL: http://ensvenskaioklahoma.wordpress.com
Postat av: louise

shit, vad många läsare du har :D

2011-04-29 @ 17:07:39
URL: http://louisellarsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0