Easter Time!

Påsken har börjat i Oologah! Det började redan under 4th hour då Mrs Snider lät oss måla ägg på lektionen och det fortsatte vi med när jag kom hem. Fick ett stort påskpaket från familjen idag med en massa roliga saker i. Emily och jag firade lite egen svensk påsk genom att gömma varsitt påskägg åt varandra. Innan vi började leta tvingade jag henne att läsa påskramsan (Lilla tupp tupp tupp, kom nu upp upp upp, jag vill ha ha ha, nånting bra bra bra) som är ett måste i min svenska familj. Är det någon annan som läser den eller är det bara jag haha? Det lät riktigt roligt när Emily försökte säga det, men efter 3 försök fick hon godkänt!

När vi letat färdigt kokade vi typ 40 vanliga ägg som vi skulle ha till våran "egg coloring get-together". Vanliga vattenfärger duger inte när man ska måla amerikanska påskägg, vi hade ca 20 muggar med olika färger som vi doppade äggen i. När det torkat var det dags att gå loss med glitter, paljetter, pärlor, klistermärken och allt vad det var! Riktig disco-style blev det ;) Kvällen avslutades med att Chase och hans kompis Tyler åkte till Sonic och gjorde månadens största beställning, ja vi var ganska så hungriga!

Jag & kusinen Grace


Värdmamma Carolyn & andra kusinen Gavin
Emily kan fortfarande inte stava mitt namn, so I go by Joe! ;)


Kommentarer
Postat av: Annika - mot Oklahoma

Ja precis, jag ska plugga på OU i Norman :) Jag längtar så! Skönt att veta att det bara är en svensk sommar tills det är dags. Tyvärr ska jag bara stanna en termin men jag hoppas det räcker för en ordentlig upplevelse ändå. Jag har pojkvän sen flera år tillbaka så det kändes för riskabelt att vara ifrån varandra ett helt år. Men han ska plugga en termin i Santa Barbara, KAlifornien samtidigt så efter våra terminer ska vi resa runt i USA tills visumen går ut är det tänkt :)Vad kul att höra att du älskar Oklahoma! De få utbytesstudenter jag lyckats hitta säger samma sak så det bådar gott :) De flesta har nämnt att människorna är otroliga trevliga - håller du med om det?Jag valde OU som mitt andrahandsval efter San Diego men om någon frågade mig nu om jag ville byta till San Diego så skulle jag inte göra det. Dels verkar Oklahoma underbart och dels är det mycket roligare att ha varit på något med unikt ställe kan jag tycka :)När åker du hem mot Sverige igen?

2011-04-23 @ 22:28:06
URL: http://ensvenskaioklahoma.wordpress.com
Postat av: Moster Fia

Tror det kan vara lite svårt för nån annan att köra tuppramsan, för jag har för mig att mormor har sagt att det var jag som "hittade på" den. Fast jag vet inte..... Hoppas du hade en underbar påsk! Kram från Moster

2011-04-24 @ 09:46:10
Postat av: Annika - mot Oklahoma

Då får du ta och njuta av dina sista veckor i OK då! Känns det som att du kommer vilja åka till USA och plugga på college sen eller känns det som att det räcker nu?Jag flyger från Sverige den 14 augusti så jag kommer till OK när det är som allra varmast.Häftigt att få uppleva den riktiga södern med cowboys och allt! Den amerikanska fotbollen ska också bli riktigt skoj. Även om man som svensk inte gillar själva sporten så är det alltid kul med folkfest och uppleva stämningen runtomkring.Vad är bediam för nåt?

2011-04-25 @ 10:54:38
URL: http://ensvenskaioklahoma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0