Snart åker vi!!

Har packat ner det sista i väskorna och är nu helt klar. Imorgon kl. 9 lämnar vi Borlänge och åker mot Arlanda och sedan Thailand för 16 dagar i solen. Vi bokade resan för över ett år sedan och nu är det äntligen dags!! Ska försöka uppdatera därifrån också och lägga upp lite bilder men vi får se hur det fungerar med internet där. Ska iallafall ta mycket kort så ni får se det när jag kommer hem om jag inte kan uppdatera därifrån.


Onsdag

Har varit duktig och börjat med Thailandsläxorna idag, fick mindre än vad jag trodde och har redan kommit en bra bit med matten. Ska försöka bli klar med allting innan jag åker. Det enda jag planerar att ta med är fysiken där jag fick i uppgift att repetera fritt inför provet, känns bäst att hålla allt i färskt minne då under tiden.

På engelskan idag redovisade jag min låt, valde "Slipping through my fingers" med ABBA, tycker att texten är fin och ganska lätt att prata om. Det gick nog ganska bra...tror jag, haha kommer aldrig ihåg efter hur det kändes eller vad jag sa och inte sa.

Soltorgsklassikern

Så var tredje delen av Soltorgsklassikern avklarad. 1,5 mil längdskidåkning blev det idag och tidigare har jag sprungit 1 mil och simmat 2 km, bara en del kvar och det är cykling i vår, tror att det är 3-4 mil. Det var ganska tråkigt att staka på i skidspåret så långt men vi kämpade på och klarade det. När vi var på väg uppför någon seg backe hade jag bara en tanke i huvudet, att om en vecka sitter jag på planet till Thailand!!!! Längar, längtar, längtar :D

Alla <3ns dag

Min alla hjärtans dag har varit mysig, har fått ett jättefint halsband och armband med hjärtan på och Lindts goda chokladpraliner av familjen. Nu har vi börjat ladda inför Thailand på riktigt också, bara 9 dagar kvar innan jag ligger på en solig varm strand! :D

Gymnasiefesten

Gymnasiefesten igår var riktigt rolig, men kan det bli annat när man har sådant underbart sällskap. Direkt efter BUS åkte jag hem till Cissi, lite senare kom också Carro, Emelie, Malin och Emma. Vi lagade mat, skrattade och fixade oss länge. Hela Cissis rum var ett kaos av lock- och plattänger, smink, hårspray, hårspännen, kläder och skor. När vi äntligen var klara framåt halv elva tiden fick vi skjuts till ”Tenoren” där festen var. När vi kommit förbi alla vakter och poliser utanför blev det party all night long!

 

 

 

 

 

 


Fest imorn :)

Var och gymmade med Emelie och Carro efter skolan idag, duktiga vi är. Känner inte av någon träningsvärk än men det kommer jag definitivt ha imorgon. Vi ska simma 2km på idrotten, en del av "Soltorgsklassikern" som jag bestämt mig för att klara. Har redan sprungit milen, och sen blir skidåkningen om någon vecka på friluftsdagen.

Imorgon är det gymnasiefest, är riktigt taggad för den. Blir alla gymnasieskolor från Borlänge, Falun och Säter, mycket folk och riktigt kul. Är ett roligt tema på festen också, Hollywood/röda matten så det blir 100% glitter och glamour. Vi ska åka till festen ca 22:30 men före det ska Emelie, Carro, Emma, Malin och jag hem till Cissi och äta, umgås och ha kul. Ska bli så kul!! :D

Som jag trodde

Ringde till Explorius igår och precis som jag trodde var det något skumt med mailet jag fick från en "possible host mom". Som sagt så skickas min profilsida ut över södra USA för att värdfamiljer ska bli intresserade och välja mig, allt ska sedan gå genom min amerikanska organisation ISE och svenska Explorius. Jag var klar med min ansökan väldigt tidigt och den skickades därför över till USA tidigt. I enstaka fall blir familjerna så intresserade och ivriga att välja utbytesstudent att de skickar mail för att få välja fortare, trots att de vet att det inte alls går till så. De får alltså inte kontakta mig förrän det är helt klart med skolor och allt och organisationerna har berättat för mig först vilket blir längre fram i vår. Pierre på Explorius tyckte också att mailet kändes väldigt oseriöst och höll med om att det inte var en passande familj för mig. Jag ska inte svara på mailet eller någonting, nu tar Explorius tag i det här. Skönt!

RSS 2.0