Höstlov...om 12 minuter!! :D

Bara 12 minuter kvar av datakunskapslektionen, sen är det HÖSTLOV!!!! Så otroligt skönt att få vara ledig! :D
Nu direkt efter skolan ska jag åka till Stora Tuna kyrka för repetion med BUS, senare ikväll har vi den årliga höstkonserten. Seeeent i kväll (eller tidigt imorn bitti, typ kl 01:00 :P ) åker vi mot arlanda och sen till Poros, Grekland :D

Imorse var jag till läkarhuset för avläsning av TBC-testet jag gjorde i onsdags och hälsointyget som krävs i mina High School papper fylldes i, skönt att ha det gjort. Läkaren sa att jag mådde såååå bra, och allt såg såååå fint ut, haha ;)

Blev ett kort inlägg nu, kommer inte kunna uppdatera när jag är i Grekland heller, men fortsätt att läsa min blogg :D
Måndag :)

Dagen började med en skön och välbehövlig sovmorgon, till kl 10:35! :D På den lååånga matrasten köpte jag och Cissi biljetter till soltorgsfesten som är imorn, haha discotemat ska bli så kul!!!  Blir glitter och paljetter från topp till tå ;)

 

Nu på kvällen har jag också varit och ridit. Hoppning var det idag, och jag hade Komet. Det gick bra även fast han var lite ”på” mellan hindren. Måste bara fortsätta med ridningen när jag är i USA, kommer sakna det så mycket annars.

 

Imorgon ska jag göra första delen av min Hepatit A + B vaccination och lite tester som krävs för att få gå på en amerikanskt High School. Ska nog också försöka  hinna in till Syon för översättning av betyg och lite annat.

Höst!

Vart tog sommaren vägen? Den kom… och försvann! Helt plötsligt och alldeles för fort var sommaren slut och hösten hade kommit istället. Ja, ja snart åker jag till Grekland och där hoppas jag att det INTE är höst ;) Jag har många roliga resor framför mig nu! Grekland på höstlovet, Thailand 2 veckor i februari, Paris med orkestern på påsklovet och i augusti USA!! :D Vad vore livet utan äventyr och resor??

 

Lägger upp lite bilder från i somras :)

Utbytesstudent....JAG!!?

Jag kan inte förstå att lilla jag ska bo i USA ett år, JAG av alla människor!! :D Det ska bli så otroligt spännande och roligt, en riktig erfarenhet, men samtidigt kommer det kännas konstigt att lämna allt och alla här hemma.

 

Hur kommer det sig att jag kom på den här idén att vara utbytesstudent? Jag har funderat på det länge att åka iväg, men det har alltid känts så långt fram i tiden. I somras när jag satt och läste andra utbytesstudenters bloggar så kände jag starkt att "ja, det här vill jag också göra!!” :D Jag beställde hem kataloger från olika utbytesorganisationer och bestämde mig för att åka med Explorius, en ganska liten organisation som bara skickar iväg ett begränsat antal elever varje år. Efter att jag skickat in en intresseanmälan fick jag några veckor senare gå på en intervju, jag fick berätta om min motivation till varför jag vill bli en utbytesstudent, och testa mina kunskaper i engelska. Det gick någon vecka sen fick jag det efterlängtade brevet, JAG HADE BLIVIT ANTAGEN!


Nu ska ännu mer papper fyllas i och scannas in på min ansökningsprofil. Det är det steget jag håller på med nu, fyller i MASSOR av papper, skriver ett personligt brev på engelska och väntar bl.a. på att få göra ännu ett engelska-test, några vaccinationer och ett friskintyg. Förhoppningsvis ska allt detta vara klart inom några veckor, allt material som behövs för att organisationen ska hitta en bra värdfamilj till mig :)
Helg! :D

Äntligen helg!! Sitter och myser på Sollerön med tända ljus, mörk choklad och idol på tv'n, fredagsmyyyyys :) Är  nyklippt och färgad i håret också. Vågade mig på snedlugg den här gången,  och mörkt underhår med ljusa slingor, tycker själv att det blev jättebra. :)

Snart är det höstlov, 1 ynka vecka kvar bara. Äntligen säger jag!!  På lördag nästa vecka åker hela familjen till Poros, en grekisk ö utanför Athen. Ska bli så otroligt skönt att vara helt ledig och koppla av i solen, kan behövas efter de här stressiga gymnasieveckorna! :D


I skolan

Ja precis som rubriken säger sitter jag i skolan. Sista lektionen kvar sen är det äntligen HELG!!! Ska till frissan direkt efter skolan också, blir att klippa och färga, roligt :)

I helgen ska jag fortsätta skriva på mitt "Student Letter", det är jättesvårt att skriva om både bra och dåliga sidor hos sig själv.... Men det ska nog gå ändå, det måste gå! :P
Min blogg! :D

Hej  alla och välkomna till min blogg :)

I augusti 2010 åker jag iväg på mitt livs äventyr! Jag flyttar till USA som utbytesstudent för att gå på High School ett år. Här på bloggen ska jag skriva om mina förberedelser inför USA, mina tankar om att åka iväg från vänner och familj ett år, mitt vanliga "Sverige-liv" och såklart även när jag är på på plats i möjligheternas  land på andra sidan atlanten! :DVälkommen till min nya blogg!


RSS 2.0