Gott nytt år!

Gott nytt år alla!!!!
Vinter

Riktigt vinterväder idag, massor av snö och kallt, -23 grader! Har varit nere på isen, skönt att solen skiner fast det är så kallt:)


28 december

Haha jag vet att jag tjatar men är inne i värsta USA-perioden nu, har fått mani på det här ;) Det går upp och ner men nu kan jag inte vänta på att få åka :P Blir ännu mer peppad när jag läser andra utbytesstudenters bloggar :P Har varit inne i det här rätt länge nu, skickade in min intresseanmälan redan i juli och gick på intervjun i början på augusti... :)


En till utbytis!! :D

Hahaha fick just veta att Edda från min förra klass också ska till USA som utbytesstudent samtidigt som jag, inte nog med det vi åker SAMMA organisation (Explorius) också!! Jag menar, hur stor är sannolikheten? Två tjejer från samma klass?? :D Ganska coolt va?!


Juldagen :)

Julafton igår var riktigt mysig, precis som en julafton ska vara. Som vanligt var vi hos mormor och morfar med resten av släkten och åt god mat, tittade på Kalle Anka och fick besök av ..... TOMTEN ;) Fick många roliga julklappar, bla filmkamera, träningskort på F&S, spikmatta, jacka, väska, pyamas, badbomber, spegelskåp mm :) TACK alla! :D  När vi satt och öppnade julklappar tillsammans slog det mig, jag är inte här nästa år! Jag firar jul den 25:e i ett helt annat land med nya människor och traditioner, coolt :) :)

Idag har jag bara tagit det lungt, blev en lång sovmorgon imorse och sen prova filmkameran :D


Julklappar och bio :)

Helgen har varit full av julkonserter med BUS, både lördagen och söndagen gick jättebra. Riktigt roliga konserter :)
Gårdagen, den första "riktiga" dagen på jullovet tillbringades med Emelie, Carolina och Cissi. Vi bytte julklappar, åt lussebullar, målade naglarna och gick på bio. Det blev "luftslottet som sprängdes",  den sista filmen i milenium-trilogin, JÄTTEBRA! Vi har sett de två tidigare filmerna tillsammans också så det var ett självklart val av film ;)
Carro hade en söt liten julgran på sitt rum :)
Mina julklappar från Emelie, Carro och Cissi, TACK!! :D
Emelie vill ha bullen!!!
GOD JUL!!

Snart Jullov! :)

Jag vet, jag är sämst på att uppdatera men har verkligen haft fullt upp. Hade sista delen av nationella provet i matte i tisdags, sista provet före lovet!

 

Idag har det varit väldigt lugnt i skolan, hade sovmorgon till kl 9:40 då idrotten började, sen matte då vi bara fick veta vilka betyg vi får i matte A och sist av allt en kort fysiklektion. Skönt med några lugna dagar nu när alla prov för terminen är gjorda! Imorgon blir det ännu lugnare, börjar 11:30!!!!! Låååång sovmorgon :D Vi ska bara fika med vår mentor och dansa kring granen med alla andra på skolan, sen slutar vi redan 13:00, då är det JULLOV! :D Tre veckors ledighet!! Men vilan blir först efter helgen, BUS är ju med och spelar på ”Musik i Julbrådskan” både lördag och söndag, med genrep i morgon.

 

Riktigt kallt har det blivit också, och mycket snö! Snöar nästan dygnet runt, jättekul tycker jag :)


Nisse i snön <3

 

 

 


Skolan

Fredag igen, och jullov om bara 1 vecka :D Tiden verkligen rusar iväg, det var ju nyss jag började 1an här på Soltorg och nu har det redan gått en hel termin. Om lika lång tid är det sommarlov och jag drar från Sverige, helt otroligt! Det är ju snart, det som har känts som en evighet är bara några månader bort!!!! Många blandade känslor, spännande, lite läskigt, nervöst men mest av allt väldigt roligt! Längtar så otroligt mycket nu. Är stolt över mig själv som vågade ta det här steget, det handlar ju trots allt om ett helt år av mitt liv, det mest spännande året i mitt liv :)
Torsdag

Passar på att göra ett kort inlägg innan jag åker iväg till orkestern. Vi övar för fullt på massa jullåtar inför ”musik i julbrådskan”, konserten vi ska vara med på om några veckor.

 

Nästa vecka har vi det första nationella provet i matte A, börjar bli lite nervös nu men det ska nog gå bra. :DRSS 2.0