Sweet Home Oklahoma <3

Jag är tillbaka i bloggvärlden, anledningen är att om exakt 48 dagar, 11 timmar och 52 minuter flyger jag tillbaka till underbara Oklahoma!!!! Min längtan att åka tillbaka till världens bästa stat som jag även kallar mitt andra hem där min värdfamilj och alla fina vänner bor har varit extremt stor länge. När jag fick min yearbook hemskickad i höstas och läste alla söta notes som mina okies skrivit blev abstinensen ännu större, och under jullovet kunde jag inte längre hålla mig utan bokade den efterlängtade resan. Flygbiljetten är bokad till den 1 april och nedräknarappen på min iphone visar hur den stora dagen närmar sig. 

Jag trodde aldrig att jag skulle kunna sakna en plats så mycket, jag saknar ALLT med Oklahoma! Alla underbara människor, cowboyboots, Oologah High School, Walmart, asfula kläder, biscuits n' gravy, sweet tea, trucks, dirt roads, zebra print, country music på k95.5 fm ja kort sagt ALLT som jag bara tyckte var konstigt i början (och som säkert låter helknäppt i era öron). Yesbox Okien i mig finns absolut kvar :) Det kommer bli så fantastiskt att få uppleva allt det där igen, men på ett annorlunda sätt den här gången då jag inte längre är utbytesstudent. Uppdatering om min trip kommer när det är dags! :)

Det har även hänt en hel del sedan jag kom hem till Sverige, jag har börjat i en ny klass, tagit körkort, spenderat höstlovet i Prag, varit på reunion med andra svenska utbytesstudenter, blivit framröstad och krönt till Borlänges Lucia, detta och mycket mer är ungefär det jag haft för mig sedan sist. Det är skönt att leva det vanliga svenska livet men det går inte en dag utan att jag tänker tillbaka på mitt år i USA och hur mycket jag längtar tillbaka. 


AMERICANS WATCH OUT, THE SWEDE IS COMING HOME! :)


RSS 2.0