Trailriding

Jag vaknade ganska tidigt idag, anledningen var att jag var riktigt pepp för dagens äventyr. Min engelskalärare Mrs Capps hade bjudit in mig till en dags trailriding tillsammans med henne och hennes dotter Erika som precis kommit hem från college. Jag har ridit nästan hela mitt liv men ingenting här borta (förutom 10 min  när jag värmde upp Brodie's häst på rodeon i augusti), när Mrs Capps som har en ranch med 28 hästar fick reda på det bokade vi genast in en trailriding day. Jag åkte hem till Mrs Capps runt kl 10, vi packade lite grejer och parkerade hästarna TJ, Diesel och Hope i trailern, sedan drog vi iväg.

Det finns jättefina trails runt Oologah Lake så det var dit vi åkte. TJ blev "min" häst och han var en riktigt bra kompanjon i de 19 miles (ca 3 mil) vi red runt sjön. Det var så otroligt fint där vi red och alla vi tre verkligen njöt av att sitta på hästryggen och titta ut över sjön och skogen. Här och där var stigarna mer som floder med minst 1m vatten på grund av alla trevliga regnstormar vi haft de senaste dagarna, men det skrämde inte oss utan vi red rakt igenom. Halvvägs stannade vi hos mormor Capps som bodde i ett jättefint och gulligt hus nära sjön. Hon hade gjort iordning lunch, efterrätt och världens godaste lemon ice-tea som vi hungriga ryttare fick smaska på. En riktigt söt amerikansk bull-mormor som ställde många frågor om Sverige. 

När vi skulle fortsätta turen upptäckte vi att Diesel haltade lite, Mrs Capps stannade kvar hos mormorn medans jag och Erika red resten själva med Diesel på släp bredvid. 

Josefin & TJ


Josefin (TJ), Mrs Capps (Hope) & Erika (Diesel)


Utsikt över Oologah Lake


Erika och hästarna i den översvämmade skogen


Kommentarer
Postat av: Linn Ternsjö

vackert!

2011-05-28 @ 13:04:48
URL: http://linnternsjo.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0