Girls' Night Out

Fredagen den 13e brukar innebära otur och bara en massa otrevliga saker för mig, men gårdagen blev faktiskt riktigt bra! Dagen började med att mitt slutprov i engelska gick bra, så nu är alla EOI's över och alla kurser utom Career Orientation är över, men där har vi inget stort prov som avslut.

Mellan sista lektionens slut och powder puff-träningens början åkte jag och Rachael ner till hennes mamma som är lärare vid lower elementary, i hennes rum satt vi och målade framsidorna på våra lagtröjor. Efter tröjmålning och träning mötte vi upp Tia och åkte hem till henne. Det blev mycket snack och skratt med tjejerna, vi spelade just Dance 2 som är världens roligaste wii-spel (jag är fortfarande obesegrad!!), sminkade oss och drog sedan iväg och hämtade Brittany.

Vi tjejer åkte in till Owasso och åt världens godaste middag på Appelbees, mozzarella sticks and fiesta lime chicken, mmmmm yummy!! Sedan kom vi på den briljanta idén att creepa på roligt folk över hela utomhusmall-området (som är stort!). Övriga händelser från kvällen blev Cha Cha Slide dance utanför Quik Trip, besök på en random fair/festival, spaning efter Rachael's future husband på Home Depot och nattglass på Braums. Hade en helt underbar kväll med mina tjejer, vårat lilla äventyr innehöll så många roliga saker så jag har säkert glömt bort att skriva allt!

Sorgligt nog glömde jag kvar kameran i Tia's bil så jag har bara bilder från innan vi åkte till Owasso. Btw, om 3 dagar för jag träffa mamma, pappa och lillebror igen!!!! :D :D

Orange-tröj-målar-mästare


Rach and Josie doin' the american pose! (Handen på höften, luta sig lite bakåt och LE stort)


Tia and me


Dancin' our butts off to Just Dance 2 ;)Kommentarer
Postat av: Linn Ternsjö

Åh vad roligt att din familj kommer snart! Att bo i USA i 1 år måste ha varit en fantastiskt upplevelse och din värd familj värkar så snäll! Det känns som bara en månad sen du först åkte dit. Tiden går alldeles för snabbt men jag förstår det måste vara skönt att komma 'hem' igen.

Allt är bra här förutom den kopiösa mängden med jobb hela tiden. Det är ochså ganska stressigt att man måste börja titta på universitet och kurser redan nu, men på sitt sätt är det kul (om jag nu bara kan hålla upp betygen för ett år till så jag kan komma in där jag vill!) Vad vill du studera föresten? Jag tror jag vill studera international development eller social anthropology. Vi får se och angående lund, jag tycker det låter jätte bra men fick lite av en shock när dom emailade tillbaks om vad för intagnings poäng dom krävde för just den kursen jag vill studera! Förra året så var det 470 personer som sökte och bara 20 platser-- crazy!! Men jag antar dom måste ha höga krav för det är så populärt (troligtvis för det är på engelska och gratis)

Annars, så har vi bara 4.5 veckor kvar tills sommarlovet. (3 till exams). Jag längtar så till lovet! Vi ska åka till NYC först där pappa ska ochså komma för några dagar. Sen blir det Bordeaux för jag och Erik. Jag åkte dit förra året och märkte hur min franska förbättrades enormt mkt efter bara 2 veckor. Självklart åker vi ochså till sverige för några veckor ochså och efter det blir det nog England o kanske Scotland för jag måste kolla lite på universitet. Jag skulle jätte gärna vilja studera i London faktist.

Det blev en lång kommentar- jag får skicka ett längre email någon gång. Kram!!

2011-05-15 @ 17:09:33
URL: http://linnternsjo.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0