Family Reunion!

Min familj har varit här i några dagar nu, och det känns som att vi aldrig varit ifrån varandra överhuvudtaget. Det är väldigt konstigt för jag har levt ett eget liv i nästan 10 månader och ändå känns det som att det bara gått 2 dagar sedan jag såg dem senast. Det var verkligen ett kärt återseende på flygplatsen, den natten sov jag med dem på hotellet och dagen efter följde brorsan med mig till skolan.

Det var jättekul att visa honom allting och hur det går till på lektionerna, visserligen gör vi inte jättemycket saker nu eftersom att det är sista veckan men ändå. Alla var jätteintresserade av den andra svensken som gick runt på skolan och tyckte att vi var så lika (det är vi inte!). Kan lätt säga att lillebror gjorde succe bland amerikanerna och jag fick många sms och meddelanden på facebook senare att my brother was sooo adorable haha ;) På eftermiddagen kom hela min svenska familj hem till min amerikanska och vi åt middag tillsammans och hade det riktigt trevligt. Båda familjerna vid ett och samma bord, det var lycka! :)

Idag guidade jag familjen runt på skolan, utanför skolan och lite överallt. Träffade några lärare och kompisar som de fick heja på och prata med. Det är så kul att visa hur mitt liv har sett ut det senaste året :) Efter det åkte jag hem (till min amerikanska familj), förberedde mitt tal jag ska hålla på US History imorgon och på kvällen blev det amerikansk-svensk träff igen. Vi åt på Olive Garden i Owasso och hade det jättetrevligt, det är så kul att se hur lika mina båda familjer är och hur himla bra de passar ihop :D

Första familje-kramen på 10 månader ;)


My lil' bro at Oologah High School

Kommentarer
Postat av: Evalena

HÄRLIGT!

Vid det här laget, har du tagit din examen eller? Dålig koll serru....

:-S

2011-05-20 @ 23:22:36
URL: http://www.mollyholic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0