Big News in America!

Det är väl knappast någon som missat nyheten om Usama Bin Laden vid det här laget, they got him! Det blev extrainsatta nyheter mitt i den vanliga tv-tablån igårkväll, jag och Carolyn var vakna och såg och hörde president Obamas tal live från vita huset. När något sådant här händer kryper det patriotiska i amerikanerna fram ännu mer, alla blir bästisar och facebook var fullt med inlägg om hur mycket folk älskar the US military och hur USA ännu en gång räddat världen.

Den här veckan är det testing week för high school, EOI (typ nationella proven i sverige) ska betas av på löpande band. Idag hade jag Algebra II EOI, väldigt snällt att lägga det på en måndagmorgon! Det var ett online test med 75 uppgifter, halvvägs igenom fick vi ett obligatoriskt snack break (godis, granola bars, pbj crackers....) och sen var det bara att fortsätta i några timmar till. Jag tyckte inte att det var jättesvårt och fick 50/55 EOI points (vet ej hur det räknas ut) som motsvarar 91%, det blev jag nöjd med!

Jo Eva-Lena, Will Rogers som var med på en en flaggbild i förra inlägget är en Oklahoma-kändis, glömde säga det. Jag vet egentligen inte vad han gjort som är så bra haha, men han föddes här i Oologah för länge sedan, var lite skådis/cowboy/hobbypolitiker och var tydligen känd i USA under 20- och 30-talet.

Lite (o)intressanta siffror:
Detta är mitt 300:e blogginlägg!!!
Jag åker hem om 4 veckor!
Imorgon är det 2 veckor tills familjen kommer hit!

Kommentarer
Postat av: Carolina

Ser fram emot din hemkomst :) <3 <3

2011-05-03 @ 20:22:35
Postat av: Carolina

Säger man hemkomst? ;) haha

2011-05-03 @ 20:23:04
Postat av: Evalena

Tack för det! Då slapp jag googla......:-DGrattis till fina testresultatet!

2011-05-04 @ 10:44:24
URL: http://www.mollyholic.se
Postat av: J-Ling

vaknade och kollade facebook...allt jag såg från mina amerikanska polare var om bin laden!!

2011-05-04 @ 22:33:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0