Skype and School! :)

Igår direkt när jag kom hem från skolan var det dags för en skype-date med världens bästa okie-buddie borta i Harrah, nämligen Lisa!! <3 Det var så kul att öva upp dalmålet igen och bara prata på om diverse viktiga och oviktiga saker som hänt i våra liv. Mitt i när vi pratade kom Michael in med ett paket till mig som bland annat innehöll svenskt lösgodis och Veckorevyn, det gick en liten stund och sedan fick Lisa också Sverige-post med precis samma saker, haha snacka om timing! :D Så skype-daten blev till en godis-date ;)

Glada svenskar på skype med godis och tidningar :D


Idag har jag haft matteprov och börjat skriva en comparison/contrast essay på engelskan. Jag skriver om skillnader/likheter mellan det svenska gymnasiet och american high school, har redan kommit en bra bit på väg med min rough draft. Fick veta igår från min area rep att jag tydligen måste göra 5 timmars volunteering/community work innan den 15 april, kul att man fick veta det nu liksom. Men i november hjälpte jag till och packade ris och bönor för ett projekt som heter Numana, det räknades som volontärarbete så under flex gick jag runt till alla counselors och försökte få reda på vilken lärare som varit ansvarig för det och kunde ge mig ett intyg. Ingen visste någonting vilket gjorde mig irriterad men till slut gick jag till Mrs Denslow's rum och hon sa att hon skulle försöka hjälpa mig :) På Career tittade vi färdigt på Shrek 2 och på US History var vi i biblioteket hela lektionen och tränade inför våra EOI's på usatestprep. Coach Vaughan var ledig idag så vi fick träna själva på workouten, blev 2 miles löpning och sedan stretchade vi bara :) Innan jag sprang till bussen gick jag till the front office och beställde en after prom shirt av Mrs Burks. Den är lysorange, kanske inte världens snyggaste färg men det blir nog lite coolt och ännu ett kul minne att ha kvar!

Har bara tagit det lugnt här hemma nu på eftermiddagen idag. Det är skönt att inte göra någonting alls ibland och bara slappa efter en lång skoldag :)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Ahhhh daten var saaaa kul! :) <3 fler ganger!!!!!

2011-03-31 @ 03:07:30
URL: http://lisasusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0