Monday February 28th

Jättekul att så många svarade på mitt senaste inlägg, det uppskattas :D

Måndag igen! Inte direkt min favoritdag på veckan, inte blir det roligare av att borlängeborna har sportlov den här veckan heller! Men snart har vi spring break här! :D :D Dagen började med matteprov och de såklart obligatoriska "test peppermints" som Mrs Salt ger oss för att sockret ska nå hjärnan fort och göra oss smartare :D På engelskan fortsatte jag med mitt *host* jättefina picasso style selfportrait som nu börjar bli färdigt, kanske att en bild kommer upp imorgon så att ni får skåda detta mästerverk, KANSKE!

I slutet av förra veckan var det wrestling state tournament i Oklahoma City och två duktiga Oologah-pojkar kom 1a och 2a, detta ropades ut under lunchen och alla skrek som galningar. Det är så kul att se hur mycket skollagen betyder för folk här, glöm nyheter om vad som hänt i världen, här är det viktigaste hur det gått för OHS Mustangs! Han som vann är förresten min granne så det tyckte jag var extra roligt :)

Mina ben mår fortfarande inte riktigt bra så förra veckan och idag har jag tränat styrka med softball-tjejerna. Med gummiband, vikter, cattle bells och allt vad det är står 20 fnissiga tjejer framför de enorma speglarna och skrattar ännu mer åt alla träningsvideosar som Coach Vaughn startar. Det är jätteroligt och jag har lärt känna många nya tjejer under de lektionerna. Whitney tycker förresten att mitt namn är awesome så vi bytte idag, jag blev Whitney och hon Josefin ;)

Brodie, jag, Tia & Audrey på matten :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0