Sunday!

Dagen började med att jag sov lite för länge och blev sen till den inbokade skype-daten med mor, far och bror. Men de väntade på sin kära dotter och jag fick se mitt rum och all snö utanför fönstret (är inte avundsjuk)! När vi pratat färdigt gick jag över till Keri och Steve för jag skulle passa lilla Gavin medans de åkte till Tulsa på lite ärenden. Gavin är så himla söt och väldigt smart för att bara vara 2,5 år gammal. Idag sa han hela mitt namn också, förut har han sagt Josie som alla andra men nu var det JOSEFIN hela tiden! Vi tittade på The Little Mermaid och The Lion King sedan somnade han med huvudet mot min axel och hunden vid mina fötter, det var nästan så att jag somnade själv också!

Efter några timmars barnpassande gick jag hem och bytte om till träningskläder och så sprang jag min vanliga runda. De läskiga monsterfåglarna som brukar förfölja mig höll sig borta, dagens djurliv bestod istället av en platt, överkörd orm och en groda! Alla som känner mig vet att jag har ormfobi och därför sprang jag ännu fortare så att inte ormens kompisar skulle tro att det var jag som haft ihjäl den och ge sig på mig. Jag slapp se fler ormar som tur var, varken fler döda eller levande (tack och lov!). 

Kan också meddela att jag inte är någon vidare trevlig person att dela rum med haha! I fredags natt hade jag tydligen pratat i sömnen och kallat Emily för "stupid retard" när hon gick upp och skulle hämta vatten ;) Har inget som helst minne av det själv men jag måste väl ha drömt om någon jag var arg på och på engelska eftersom att jag sa så! ;)

Kommentarer
Postat av: NATALIEGOESAMERICAN

haha så att ormens kompisar inte skulle tro det var du, :D hilarious!

2011-04-08 @ 23:37:15
URL: http://nataliegoesamerican.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0