Picture Day!

Idag har det varit en riktig picture day! Under 2nd hour började announcements om spring pictures för juniors, de gick i bostavsorning så efter en stund var det min och Rachaels tur att gå iväg. Precis som när vi tog skolfoton i höstas så gick det på 2 sekunder, "ställ dig där-handen på höften-le-blixt-klar-nästa"! Skillnaden nu var att bakgrunden var en fake barn, det skulle väl se lite härligt Okie ut eller något antar jag. Fotografering nummer 2 skedde under 4th hour, denna gång var det Formal Choir Picture i aulan. Det tog myyyycket längre tid och jag tror att vi bytte platser 3645 gånger innan Mrs McClure tyckte att det såg bra ut haha.

På US History hade vi en jätteskön vikarie, Mr Becker aka Donny, som graduated (svenska?) från OHS för bara några år sedan. Han berättade om alla pranks han hade gjort mot subs när han gick i skolan och innan lektionen slutade spelade vi in en videohälsning som han skickade till Mr Short. Annars var dagen som vanligt, det var stenhård träning på workouten idag också, 100% ben! Jag säger hej till ännu mer träningsvärk!

När jag kom hem från skolan var det soligt och varmt igen, och vad passar då bättre än att ligga och sola en stund vid poolen. Det var jätteskönt och jag tror nog att jag somnade där en stund! Nu blir det fredagsmyyyyyys :)

Oologah High School Choir 2011


Soprano girls! Kassidy, Casey, jag, Breanna & Kayla :)Kommentarer
Postat av: Evalena

Säg inte att det finns FREDAGSMYS i Oklahoma också!!!!!

:-)Kul att se how du mix up the språk very mycket nowadays!kram!

2011-03-27 @ 21:41:08
URL: http://www.mollyholic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0