It's a B.L.G.E thing

Första dagen i skolan efter spring break var inte alls så jobbig som jag trodde att den skulle vara, den var faktiskt riktigt bra. Vaknade pigg och glad kl 06:15 (händer INTE ofta!) och sedan höll det i sig hela dagen.

Vi fick en ny sång på Vocal Music, eller egentligen är det många sånger för det är ett Motown-medley, bara för det så har jag gått runt och sjungit "sugar pie, honey bunch" hela dagen. På matten fick vi tillbaka proven vi gjorde innan lovet och sedan ritade vi grafer med conics och grejer resten av lektionen. Dagen fortsatte som vanligt med engelska, career, us history och workout. Vi fick höra Mr Shorts story om hur det egentligen gick med de där sandalerna som han skulle ljuga ihop något om och försöka sälja dyrt i Las Vegas (haha det gick inte så bra) och på workouten var vi utan lärare så vi fick dela upp oss bland övriga coacher. Jag har precis nu börjat trappa upp försiktigt på löpningen igen efter benhinneinflammationen jag fick för en månad sedan, jag och Taylor fick först värma upp med softball-tjejerna, sedan springa lite med baseball-pojkarna och på slutet tillbaka till softball-gänget och träna styrka. När jag var på väg till bussen efter skolans slut så mötte jag en kille i korridoren som helt random sa "hey Copenhagen" till mig, haha uhm jag är svensk och inte dansk ;)

Som vanligt så tömmer jag alltid brevlådan när jag kommer hem, och idag hade jag anledning att bli riktigt glad. 2st paket adresserade till mig fanns där, wihoo :D Det var namnsdagspresenter från familjen + mormor och morfar hemma i Sverige. Tack så jättemycket, ni gjorde min dag ännu bättre! :D Jag fick kläder, parfym, tidningar, godis och lite annat som gör en utbytesstudent glad. Roligast var nog en t-shirt som det stod "It's a blge thing" på, blge = Borlänge = svenska staden jag bor i. Gissa en gång vad jag ska ha på mig imorgon?!! Har fått i uppdrag av Lisa att räkna hur många gånger folk frågar vad BLGE är, jag är redan uppe i 2 och mer lär det bli imorgon, fortsättning följer! ;)

Igår var det förresten JÄTTEVARMT här (+ 30C) och jag låg ute och solade vid poolen i några timmar. Jag skojar inte när jag säger att solen tog riktigt bra, på drygt två timmar fick jag en rejäl bränna! Så bra att jag har en vit fyrkant nedanför halsen från halsbandet som jag glömde att ta av mig, heja mig! Flera stycken frågade om jag varit nere i Florida during spring break för jag hade så mycket färg, men icke, bara en förmiddag på gården i Oklahoma :)

Tack snälla ni :)


Borlänge-bruden haha ;)

Kommentarer
Postat av: Emelie

Snygg T-shirt!!!!!!!!!!! :D:D

2011-03-22 @ 11:47:10
Postat av: Lisa

Snygg var den ju ocksa haha :)

2011-03-22 @ 14:27:36
URL: http://lisasusa.blogg.se/
Postat av: Evalena

Den där tishan läste jag om i BT för nån dag sen tror jag. Skitkul att du har en därborta också. Såna skulle du ju ha massor av och dela ut bland dina kompisar som minne av dig när du far hem.kram kram

2011-03-22 @ 20:17:58
URL: http://www.mollyholic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0