Extended Schedule

Måndag igen, veckorna bara rullar på och nästa vecka är det spring break här! För att ta igen alla de dagr vi missade pga snön så började vi idag med att gå 50 minuter längre i skolan. Vi ska ha det nya schemat fram till den 4 maj då det är ganska precis 2 månader. Kanske inte precis det roligaste som kunde hända men bra mycket bättre än att ta bort spring break eller lägga till dagar innan sommarlovet som jag vet att skolorna i flera av grannstäderna gjort. Varje lektion blev mellan 5 - 8 minuter längre så det är inte så farligt egentligen, det jobbiga är att komma hem nästan en timme senare än vanligt.

På US History var Mr Short på sitt vanliga skämthumör och berättade om sina storslagna planer för lovet nästa vecka. Han ska till Las Vegas och smyga runt vid inspelningen av något program där folk visar upp gamla, fina grejer som de har ärvt. Han har hittat ett par gamla, fula skor i en garderob på skolan som han ska försöka få visa upp och ljuga att hans morfar hittade de i Vietnams djungel när han var där under kriget. Vi får väl se om han lyckas, han övade sin taktik på oss idag och herregud vi höll på att ramla av stolarna av skratt! Mr Short borde extraknäcka som skådis! 

Idag har jag fått sverige-post också! Paket från familjen med allt en utbytesstudent behöver, = skvallertidningar och marabou haha ;) Tack så mycket! :)

Tror att jag glömt bort att berätta om vad som hände i fredags! På kvällen åkte jag, Emily och Carolyn till Claremore och hade tjejkväll tillsammans. Vi åt mat och åkte runt till en massa ställen. Innan vi drog hem så stannade vi till och hälsade på Rich på jobbet. Där traffade vi några av hans arbetskamrater varav en kom från Maine och trodde att jag kom från Frankrike pga mitt namn. Men det var inte det jag skulle berätta, det var så ovant att höra någon prata med vanlig "ren" engelska!!!!! Här i södern är det världens skönaste cowboy-dialekt som gäller och jag tänker inte alls på det längre för jag är så van. Men nu när jag fick prata med någon som lät helt "vanlig" och nästan helt utan dialekt lät det så roligt i mina öron, det har nog blivit en riktig Okie av mig nu verkar det som när jag tycker att the southern accent är det riktiga sättet att prata. Ni ska bara höra hör vissa låter här alltså, såklart finns det de som är värre än andra och det är de som det är roligast att lyssna på. Världens skönaste dialekt och ord som låter påhittade :)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej Gulle <3You're my Okie Girl in your Okie World

Life in plastic, it's fantastic...lalalalalaha ha ha kul va' - morsan äger :DAppropå Mr Short,ska han besöka "Antikrundan" eller...

Puss o Kram <3

2011-03-08 @ 16:53:03
Postat av: Erika

Det skulle vara roligt att höra så kan du inte länka några låtar, de lär väl finnas på youtube? :)

2011-03-08 @ 17:34:35
Postat av: NATALIEGOESAMERICAN

tycker du ska göra en videoblogg och snacka engelska på! :) då får vi höra dig ju :D haha sen kanske försöka låta som de som är "värre än de andra" som du så fint uttryckte det ;)

2011-03-09 @ 20:28:35
URL: http://nataliegoesamerican.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0