Arkansas!

Känns som att jag har varit vaken i 3 dagar, det var en lång dag och nu är jag trött. Klockan 9 imorse kom Keri och Grace och hämtade oss och så lämnade vi Oklahoma för destination Arkansas. Det absolut första vi såg när vi körde in i Arkansas var en skabbig mack med en stor skylt som sa "Beer To Go", haha det hade vi roligt åt en lång stund. Det tog ca 1 timme att komma till gränsen och sedan 40 minuter till innan vi kom fram till Bentonville där planen var att vi skulle shoppa loss. Det var ett jättestort, nytt och fint outdoor mall, men jag skulle inte kalla det mall utan det var mer som ett helt avspärrat kvarter med gator som korsade varandra och affärer överallt. Aeropostale, American Eagle, Hollister, Charlotte Russe, PacSun, Borders och ca 100000 ställen till fick besök av oss under dagen. Jag köpte bland annat 2st t-shirtar, 2 par sovshorts, ett linne och skor till balen. Hittade också mitt presentkort på Borders i väskan (fick det i julas) så jag köpte fyra böcker, en var faktiskt skriven av Henning Mankell, tycker att det ska bli lite coolt att läsa en svensk bok på engelska. 

Det var strålande sol och +27 grader i Arkansas så vi parkerade oss på några bänkar och tog solpauser då och då. Tror att jag bränt mig lite på axlarna, men förhoppningsvis blir det brunt senare! Idag är det St Patricks Day over here, en irländsk högtid som går ut på att man ska klä sig i gröna kläder annars blir man nypt som "straff". Grönt är inget jag brukar ha på mig så det blev bara en liten grön St Patricks-rosett i håret på mig, räckte gott och väl men vi såg några stycken som gick all in med peruker och kroppsstrumpa (grönt såklart). 

På väg tillbaka hem till Oklahoma (ca 13 timmar senare) stannade vi för att ta kort på Welcome to Arkansas- och Oklahoma-skyltarna, det var minst sagt kolsvart ute men lite halvsuddiga bildbevis fick jag iallafall haha ;)












Kommentarer
Postat av: Evalena

Det där stora shoppingkomplexet ser ut som ett som vi var på i Florida. Fy vad lätt det var att komma bort sig! Kul resa ni varit ute på ändå och vem tackar nej till 27°. Här VRÄKER snön ner idag och jag hatar det!



kram kram

2011-03-18 @ 14:46:10
URL: http://www.mollyholic.se
Postat av: Lisa

EXAKT sådär såg Oklahomaskylten ut nere vid texasgränsen också! :O

2011-03-18 @ 20:15:29
URL: http://lisasusa.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hej!

Visst var det i Bentonville jag bodde och det mallet du var på ligger väl en 20 minuter från där jag bodde, var där säkert en gång i veckan :D Känner igen på bilderna och får nostalgikänsla, saknar det jättemycket!

2011-03-18 @ 23:37:57
URL: http://sanwas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0