Aaawesome Thursday!!!

Gårdagen var BÄST!! Jag mötte Lindsay i the commons area och så gick vi tillsammans bort till the band room kl 4pm och mötte de andra som skulle med till Tulsa. Vi var ett blandat gäng från OHS Music department som tillsammans med Mr Adkins, Mr Matthews och Mrs Johnson hoppade på bussen.

Vi hade gott om tid så vi stannade i Owasso och åt mat, bara hängde och gick runt. Kendra, Beth, Lindsay, Jenny och jag gick till Taco Bueno där vi hittade på en spanjor, en gubbe som såg ut som en tecknad fiskare och X antal dryga ungar som vi försökta psyka med våra blickar. Det var länge sedan jag skrattade så mycket och jag tror att det blev ett bra träningspass för mina magmuskler ;) Någon timme senare fortsatte vi den sista biten till Tulsa men under den korta stunden hann det hända mycket! Blair började blöda näsblod, Kendra ramlade av sin plats, Mrs Johnson lekte polis samtidigt som hon körde bussen och mycket mer! Väl framme i Tulsa hade vi ännu mer tid att slå ihjäl innan musikalen började kl 7:30pm, det blev gruppbilder, hardcore creeping och bara allmänt flum innan dörrarna öppnades och vi kunde inta våra platser. Beauty and the Beast var hur bra som helst, musiken var underbar och jag tror inte att någon av oss hade ett öga torrt på slutet!

Ni vet Chip, det lilla tekopps-barnet?? I början spelades han av ett barn som liksom satt under en vagn/bord, med huvudet upp i ett hål som så att det såg ut som att ansiktet var själva koppen. Men i mitten av föreställningen gick Mrs Potts omkring med Chip på en bricka, alltså det ser ut som att det är ett huvud utan kropp!! Beth och jag reagerade samtidigt och sa "hey where's the body!!". Det låter dumt men det såg så verkligt ut och det tog en stund innan vi kom på att det måste ha varit ett robothuvud just den gången Chip var på brickan. 

Vi var tillbaka i Oologah strax efter kl 12 så det var en skapligt trött tjej som gick upp kl 6:15 imorse! :)

Beth, jag, Lindsay, Kendra & Jenny


Beauty and The Beast


Lindsay & JagKommentarer
Postat av: Edda

får mig att tänka på operan i sjuan och nian.. haha ;)

2011-03-05 @ 05:51:20
URL: http://eddagoesamerica.blogg.se/
Postat av: Emelie

Åh vad roligt! :D:D

2011-03-05 @ 19:36:20
Postat av: Pappa

Schysst Gulle ! Själva har vi avverkat Hofors i dag; 'Awesome', eller hur !?

2011-03-05 @ 23:26:05
Postat av: Evalena

Det är så kul att gå på teater/musikal/konsert! MammaMia i NY kommer jag aldrig att glömma.......Tänk du, nu står det inte på förrän du är ute i Forssa och rastar Nisse. Vad fort tiden har gått!2011-03-06 @ 17:30:35
URL: http://www.mollyholic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0