Körskolan

Jag lever här hemma och kämpar på med allt på körskolan. På tre dagar har jag hunnit med 7 st körlektioner, 1 teorilektion och riskettan. Det är verkligen intensivt med 2-3 körlektioner per dag men väldigt roligt och jag har lärt mig väldigt mycket under kort tid. Nästa vecka blir det 8 körlektioner till, 2 teorilektioner och halkbanan (haha det jag längtar mest efter!).

Fick som önskemål att skriva en sammanfattning om mitt utbytesår vilket jag självklart ska göra. Har ännu inte kommit på exakt hur jag ska lägga upp det, antingen som ett långt inlägg eller kortare kapitel med månad för månad. Det kommer iallafall och då blir det mycket bilder också! :)

Kommentarer
Postat av: Annika - mot Oklahoma

Det är DS-2019 som gäller för mig också eftersom jag är utbytesstudent. Pojkvännen får ett som heter I-20 eftersom han åker privat och i egen logi.Skönt att du slapp betala på hemvägen, ibland är de snälla och ibland tror jag bara de missar. När du åkte dit, betalade du vid incheckningen av bagaget på flygplatsen eller betalade du i förväg?

2011-06-11 @ 17:01:36
URL: http://ensvenskaioklahoma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0