Fråga!

Anonym om The end of my adventure:
hej, detta kanske kommer som en märklig fråga men jag har verkligen funderat på den hela din vistelse där borta:) var de inte märkligt att komma hem, jag menar hur känns det i familjen är allt som vanligt, syskongnabb och har du fortfarande den där självklara platsen i familjen asså du förstår vad jag menar;)

MKT bra blogg, känns nästan som vi har varit med dej under ditt år!!!!

Tack så jättemycket! Vad roligt att du har läst min blogg :D Till din fråga, det konstiga var att så fort jag kom hem till Sverige och Borlänge kändes alls precis som vanligt! ALLT var precis likadant som innan jag åkte, familjen, staden, bästa kompisarna.... ja allt är likadant som för ett år sedan när jag åkte. Det är lite konstigt haha och jag kommer på mig själv med att tänka "just ja, jag har bott i USA i 10 månader" ;) Det är lite konstigt men faktiskt skönt att det är så :) 
_______________________________________________________________________________________________

Om ni har fler frågor om mitt år, hemresan eller vad som helst är det bara att fråga på! Det skulle också vara kul att få lite åsikter om bloggen, tex vad NI tycker varit bra,  mindre bra eller om det är något ni vill att jag ska skriva mer om. Jag vet inte alls hur länge jag kommer fortsätta blogga men det skulle vara intressant med lite feed-back och förslag på eventuella ämnen och inlägg jag kan skriva om nu när jag är hemma i Sverige igen :)

Kommentarer
Postat av: Carolina

Jag tycker du ska fortsätta blogga! :D Det är roligt att läsa!

2011-06-03 @ 09:10:39
Postat av: ...

Hej, jag ska åka som utbytes student 2012 och jag undrar hur många väskor du tog med dig till usa och hur många väskor du var tvungen att ha för att få hem allt? :D

2011-06-03 @ 13:01:15
Postat av: Anonym

elmo håller med carolina!!! :-))

lär träffas snart!!!!!

2011-06-04 @ 11:07:15
URL: http://missmjao.devote.se
Postat av: ..

Jag undrar om du valde Oklahoma eller om du bara blev placerad där? (:

2011-06-05 @ 10:42:37
Postat av: Erika

Jag har följt din blogg sedan du åkte men skulle ändå vilja höra en sammanfattning om ditt år med typ bilder och där du skriver vad som var jobbigast/roligast/mest minnesvärt/vad som hände då och då/vem du umgicks med/dina tankar under till exempel under månaderna eller under hösten/vintern/våren. Kanske en stor grej men det skulle ändå vara roligt att läsa :DDet skulle också vara roligt att läsa om vad du i efterhand känner att du uppskattar/inte uppskattar fullt så mycket med USA - folket/landskapen/maten/kulturen/religionen allt du stötte på liksom :D

2011-06-07 @ 00:24:20
Postat av: Daniella

Din blogg har varit den absolut bästa utbytesstudentbloggen detta året, känns som man verkligen vart med dig och fått ta del av ditt liv. Jag blir ledsen själv när jag läser hur mycket du saknar det haha! x)

Hoppas du kommer ha det bra här hemma!:)

2011-06-08 @ 13:49:12
Postat av: Ellinor

Jag gillar din blogg jättemycket och har följt den under heeela året. Det är så roligt att läsa eftersom att jag planerar att åka som utbytesstudent 2012.Jag undrar lite om organisationen du åkte med, explorius. Bara lite allmänt om de är bra, om det har känts som om att de har "funnits där" under ditt år,typ om de hjälpt dig med problem etc. och om det har varit något som var dåligt/om du är missnöjd med något?

2011-06-22 @ 13:04:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0