Tack och hejdå!

Som ni märkt har det varit dåligt med uppdatering från min sida, det förvånar mig att besöksstatistiken visar att det fortfarande är många som tittar in hit varje dag ändå. Jag har nu bestämt mig för att ta en lång bloggpaus på obestämd tid. Det här var min USA-blogg och nu är jag i Sverige vilket inte har någonting med mitt utbytesår att göra = ingenting spännande att skriva om.

Bloggen kommer att ligga kvar så att jag själv kan gå tillbaka och titta i arkivet, vem vet någon blivande utbytesstudent kanske hittar hit och kan få svar på några av de 10000000 frågor som jag vet att man har inför ett utbytesår. Anyways, släng iväg ett mail (josefin.sars@hotmail.com) om det skulle vara något, jag fortsätter svara på eventuella frågor där även fast jag inte uppdaterar bloggen.

Jag kanske återkommer i framtiden om jag åker tillbaka till mitt älskade Oklahoma igen och hälsar på, eller så kanske jag dyker upp på en helt annan blogg, den som lever får se. Tills dess, TUSEN TACK till alla er som följt mitt äventyr som utbytesstudent i Oologah, Oklahoma, USA. Det har gjort mig lika glad varje gång att logga in och läsa alla fina, roliga och snälla kommentarer :) 


Kommentarer
Postat av: Jeppe

snart kommer jag hem då blir det massa att skriva om ;)

2011-07-21 @ 21:01:13
Postat av: Annika - mot Oklahoma

Tack för din blogg, Josefin. Eftersom jag strax åker iväg till Oklahoma och vi är så få som åker till den bortglömda lilla staten så har det varit jätteintressant att läsa din blogg.Jag hoppas du vill följa mitt äventyr som sätter igång på riktigt om 3 veckor! :) Så får du uppleva Oklahoma lite grann ändå ;)

2011-07-23 @ 16:34:35
URL: http://ensvenskaioklahoma.wordpress.com
Postat av: Julia

Tack för en jättebra blogg josefin! Jag har precis påbörjat mitt år din blogg har hjälpt mig SUPERMYCKET. :D

2011-07-23 @ 17:03:44
URL: http://theyearofmylife.devote.se
Postat av: Annika - i Oklahoma

Jag vet inte om du kollar din blogg längre men igår träffade jag en tjej som pluggade på Oologah High school. Misstänker i och för sig att hon inte är freshman så hon kanske inte gick där när du var där. Känner du igen; Annahlyse Jolyn Meyer?

2011-08-25 @ 17:10:49
URL: http://ensvenskaioklahoma.blogg.se/
Postat av: Victoria

Hej, har du facebook? jag skulle vilja fråga dig om det amerikanska skolsystemet : )

2011-09-11 @ 20:24:33
Postat av: matilda

Är det svårt att bli utbytesstudent? (Är det många som söker men bara få som får åka?)

2011-11-09 @ 18:20:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0