February 22, 2011

Jag har haft några riktigt bra dagar här borta, det är inget speciellt som hänt egentligen men allt är bara jättebra ändå. Igår på Career så satt jag och Ryan och flummade som vanligt, han och de andra vid bordet bredvid pepprade på med frågor om Sverige och ville lära sig ord på svenska. De tyckte att Sverige lät som ett coolt land och funderade på att "foreign exchange themselves" dit i några månader och hälsa på mig. Senare under den lektionen pratade om vilka yrken vi såg ut att passa som om man bara tittade på oss, jag ser tydligen ut som en dentist or cosmetologist  fick jag veta. Ryan blev inte så glad när Taylor och jag drev med honom och sa att han borde bli en farmer på heltid haha ;)

Det är många som inte verkar förstå att jag bara ska bo här i några månader till, bara idag kom tre tjejer som jag springer med och frågade (helt oberoende av varandra) om jag inte skulle ta och börja spela volleyball med de nästa år. Jo det skulle jag gärna men grejen med att vara utbytesstudent är att man är borta i nästan ett år och sedan åka tilllbaka till Sverige, men sa att de skulle adoptera mig och så kan jag bo här för alltid. Fler och fler säger att jag tappat min accent nu! Många som jag träffar för första gången säger att de inte ens hör att jag inte är härifrån, det är bara när jag säger vissa ord ibland som jag avslöjar mig ;)

En annan grej som inte är lika rolig är att jag troligtvis har shin splints, vilket jag tror är benhinneinflammation på svenska. Vi har sprungit väldigt mycket på workouten i skolan varje dag sedan efter jul och oftast utomhus på stenhård betong, så det är väl därför. Ont gör det iallafall och igår och idag har jag isat benet och sedan kavlat med en brödkavel, haha det känns knäppt men ska tydligen hjälpa enligt Coach Hardy.Kommentarer
Postat av: Evalena

Som utbildad sjuksyrra måste jag protestera lite här: KAVLAR du benet? Inte för att jag VET, men det låter inte som bästa metoden att kurera sig. Det enda jag kan tänka mig händer är att du får mer ont och att kroppen skickar ut smärtendorfiner som tillfälligt bedövar dig=känns bättre.

Men vad vet jag....Hoppas det ger med sig snart iaf!kram kram

2011-02-23 @ 22:37:37
URL: http://www.mollyholic.se
Postat av: malin

Hej!

Jag har precis fått reda på att min amerikanska organisatoin är ISE ( jag har för mig att jag har läst att du också har den). Är det några konstiga regler eller något sånt med den? Var det den organisationen som inte tillät någon pojkvän eller så? hahaHoppas du har det bra!

2011-02-24 @ 17:39:27
Postat av: Emelie

Åh, hoppas din benhinneinflammation blir bättre snart, låter inte särskilt kul!

2011-02-25 @ 20:37:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0