Tired of snow days.... kthanksbye

Nu har jag varit ledig från skolan pga snön i precis en vecka! Jag trodde verkligen att vi skulle gå till skolan idag och imorgon för det är knappt någon snö kvar men nej, robot-rösten från skolan har ringt och sagt att due to the bad road conditions så är det förtfarande stängt. Sent på tisdag eller onsdag kommer ännu än snöstorm in över Oklahoma så det betyder att vi säkert blir lediga hela veckan ut igen. Det dumma med så här många snow days är att de kommer lägga på extradagar i maj så att vi får sommarlov senare... Jag har min biljett hem den 31 maj och då BORDE/MÅSTE vi vara klara med skolan tycker jag!

Jag och min gamla klasskompis från högstadiet Edda som är utbytesstudent i Ohio nu har kommit på att vi är soulmates och lever samma liv! Vi köper exakt samma grejer här utan att vi vet om det först och så gör vi precis samma saker, tittar på samma tv-program, är beroende av hand-sanitizer och båda är Honor rolled! Vi behöver inte fråga varandra vad vi gjort eller köpt längre för det visar sig alltid att den andra gjort samma sak, lite coolt faktiskt! :)

Kommentarer
Postat av: Edda

hahaha ja det är typ coolaste ever :D haha fyfan, lite läskigt när man går in på din blogg och ser att du köpt något som jag också köpt.. haha :p

2011-02-08 @ 18:15:53
URL: http://eddagoesamerica.blogg.se/
Postat av: Evalena

Hej!Tänk att vi befinner oss endast nån timme med flyg från dig. Mao närmre än vad dina föräldrar o bror gör!

Hoppas allt är bra trots snön, här lider vi inte av sånt bus tack o lov även om vi fått lite varmt regn på oss nångång.Kram kram fr Florida!

2011-02-09 @ 03:31:15
URL: http://www.mollyholic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0