Basketball Games and Wrestling Homecoming

Jag vet inte om jag har berättat det men den här veckan var vi tillbaka i skolan igen efter 2 veckors snow break. Nu kommer alla tro att jag skojar, men vi hade +25 grader C igår och idag! Snacka om skillnad mot förra veckan då vi var insnöade. Imorgon ska det bli ännu varmare, ganska så trevligt väder att ha i februari tycker jag! :)


Igår på kvällen åkte jag och Emily och tittade på OHS basketball games. Hon träffade några av sina kompisar och jag träffade Jessica, Christian, Trevor och Rachael. Jättemånga saker blev inställda pga snön så igår togs mycket igen och det blev en blandning av allt möjligt. Först spelade basket-tjejerna, efter det så var det Wrestling Homecoming med kröning av the King and Queen och allt det andra som hör till. Det var ganska snabbt avklarat och direkt efter drog killarnas basketmatch igång, i halvlek lyckades de pressa in senior night då alla basket-seniors gick in på rad med sina föräldrar, det berättades vilket college de ska gå på följt av applåder.  Båda lagen vann sina matcher överlägset och det var glada Mustang-fans som satt på läktarna!


Idag var det en ganska vanlig dag, hade open book test (använd-boken-hur-mycket-du-vill-prov) i Career och prov på The Roaring 20's i US History då vi fick ha med ett "Cheat Sheet" som vi skrev igår. Ett extra plus var att båda proven var multiply choice (a,b,c), blev ju sådär lagom svårt då ;)Jag och Jessica :)


Who's dominating?!!!

Kommentarer
Postat av: Simeon, Explorius

Det ser ut som du har ett jättebra år!Kul!Jag hade också en del snowdays, sjukt vad fort vädret vänder i USA :PHa det bra!

2011-02-17 @ 12:04:10
Postat av: NATALIEGOESAMERICAN

hehe förhoppningsvis gillar jag både vädret och de där proven i usa nästa år ;)

2011-02-17 @ 17:48:55
URL: http://nataliegoesamerican.blogg.se/
Postat av: Evalena

Har du inte alla rätt på det där provet då vete katten....

;-)

Vad sa jag om vädret?

kram

2011-02-17 @ 21:23:18
URL: http://www.mollyholic.se
Postat av: yeah

I am dominating!

2011-02-19 @ 19:03:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0