Another Oklahoman blizzard

Jag är som ni ser fortfarande insnöad och hemma från skolan! Sent igår kom ännu en "snöstorm" in över oss, det är inte alls lika mycket som sist men det gav skolan en anledning att stänga några dagar till. Just nu ser det ut som att vi blir lediga veckan ut, vilket betyder att det blir totalt 2 veckors "lov" pga snön.

Igår innan det började snöa åkte vi in en sväng till Owasso och gick runt i lite olika affärer en stund. Min värdbror Chase och jag har samma speciella (dåliga?) humor så när vi avslutade den lilla shoppingrundan på Walmart passade vi på att vara creepers. Vi såg en "tjusig" tant med fågelbo-frisyr, pälskappa och leopardstövlar som gick runt bland konservburkarna. Jag höll på riktigt på att ramla ihop i en hög pga det skrattanfall jag fick när Chase vände sig om och viskade "that lady just murdered a panther!" (syftade på pälsen).

Nu ska jag begrava mig i körskoleböckerna igen, intensivkursen i Sverige väntar när jag kommer hem! :)

Kommentarer
Postat av: Yasmine

Hejsan, på min blogg får du musik tips varje dag med dagen låt, om du vill ha en länkning så kan du tävla genom att ge ett musik tips i dagens låt inlägget, mer info finns på min blogg. :)

Pussar och Kramar

//LadyYasmine

2011-02-11 @ 16:15:09
URL: http://ladyyasmine.blogg.se/
Postat av: Evalena

Hej!Måste bara säga en sak: du har rätt med flared jeans och flip-flops. ALLA har det ju. Helst med en liten dunjacka upptill för de kyligare dagarna. :-Dkram kram!

2011-02-12 @ 14:30:04
URL: http://www.mollyholic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0