Swedish Okies @ the Aquarium

Igår var det en ännu en riktigt underbar dag!! Efter exakt 254 dagar som ensam svensk kom Lisa till Tulsa (eller egentligen Jenks) och så möttes vi på the Aquarium. När jag klev ur bilen och vi såg varandra sprang vi, kramades och bara skrek länge! Folk som såg oss måste trott att det var något fel med oss, men det är så reaktionen blir när två svenskar i Oklahoma träffas för första gången på 8 månader efter att ha varit omringade av amerikaner (se filmen längst ner, det säger allt!).

Tillsammans med Lisas snälla värdmamma och värdsyster gick vi runt på akvariet i flera timmar och tittade på alla fiskar, sköldpaddor, hajar och uttrar (som vi blev lite kära i och ville ta med oss hem). Det fanns skyltar överallt med namn på fisksorterna, vi översatte allt till svenska och skrattade ännu mer åt det, Pennspets Gunnel blev nog favoriten! Svenska och engelska blandades hej vilt, utan att tänka på det pratade vi engelska med varandra och svenska med amerikanerna. 

Josefin, Lisa & Candace

Swedish Okies <3


Oklahoma's most unwanted??? ;)


Dagen var helt underbar och att prata svenska på riktigt var så kul! Videoklippet säger allt, två Sverige-Okies från Borlänge låter så här när de träffas! Kommentarer
Postat av: Lisa

AHHHHHH Det var ju sa underbart kul!!!!!! :D :D :D hoppas verkligen ni tar en liten OKC trip som Carolyn sa sa vi kan kramas igen hahah. Det kanske dock inte blir lika intensivt som denna gang ;)

PUSS <3

2011-04-19 @ 02:46:58
URL: http://lisasusa.blogg.se/
Postat av: Mamma

Härligt tjejer :D :D :D

2011-04-19 @ 07:29:03
Postat av: Evalena

KUL!!

2011-04-19 @ 22:03:30
URL: http://www.mollyholic.se
Postat av: Edda

sv: jaa det var helt underbart :) DC är ett ställe jag skulle kunna bo på :)

2011-04-20 @ 04:24:06
URL: http://eddagoesamerica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0